Hartewens Norma’s Dieren

In Norma’s Universum is het opvangen van dieren een dagelijkse uitdaging. In haar Universum probeert ze de misstanden in de wereld tegen alles wat leeft te compenseren. Dit is haar levenswerk en haar belofte aan de dieren.

Met weinig tot geen comfort of goede hulpmiddelen verzorgt Norma haar dieren met  veel respect en liefde. Elk dier heeft een eigen verhaal, karakter, handicap of ziekte (en dus medische behandeling).  De verzorging is duur, erg duur.

Tot nu toe is het haar altijd gelukt om te doen wat ze moet doen, vaak ten koste van zichzelf. Alles wat ze heeft verdiend is naar de dieren of mensen die hulp nodig hadden gegaan. Nooit iets voor haar zelf. Norma leeft van de liefde die ze krijgt van de dieren. Maar niet alleen dieren kunnen rekenen op haar onvoorwaardelijke steun.
Norma heeft in haar leven ook heel veel mensen geholpen, ja zelfs gered!  Mensen in nood die bij haar komen helpt en steunt ze onvoorwaardelijk.

Norma’s eindeloze liefde zet zich in voor alles wat leeft. Maar nu heeft Norma zelf alle hulp nodig die ze kan krijgen.
Norma is niet in topconditie en kan niet zo hard werken als dat ze altijd heeft kunnen doen en graag zou willen. Haar huis is oud & koud. Haar huis & erf te klein voor de grote taak die ze heeft.

Wat ik wens voor Norma en haar Dieren is een veilig & warm huis met droge stallen, een grazige weide en een prachtige paardenbak. Een atelier waar ze haar ongelofelijke mooie schilderwerken kan maken en een podium om haar grote wijsheid en liefde uit te kunnen dragen en last but not least:  heel veel liefde van alle mensen & dieren die haar een warm hart toedragen.

Ik heb nog nooit zo een bijzonder, bescheiden, liefdevol mensen-dieren-mens gezien die zichzelf, letterlijk, opoffert voor haar levenswerk. Daarom is het nu tijd voor Norma, tijd voor duurzame verbeteringen en geluk!

Dit is mijn harte-oproep aan een ieder die dit leest. Samen kunnen we veel voor elkaar krijgen! Laten we onze positieve & liefdevolle krachten bundelen!