Warme Harten

Er kloppen vele Warme Harten voor Norma & haar Dieren, zonder deze steun van velen zou Norma haar mooie werk niet kunnen voortzetten.
Maar, er is nog zoveel meer nodig……………. 

Wil je ook Hartverwarmer van Norma’s Universum worden? Neem contact op met Norma of haar stichting en laat weten hoe je haar werk wilt steunen:

norma@normasuniversum.nl                                              communicatie@normasuniversum.nl                                        voorzitter@normasuniversum.nl

Per 1 januari 2012 is de ANBI-status toegekend aan de Stichting Help Norma. Donaties en giften aan Stichting Help Norma zijn als u namens een bedrijf schenkt aftrekbaar maar ook als particulier zijn schenkingen (onder voorwaarden)  aftrekbaar van de belasting! Evenals uw aankopen uit het winkeltje.
Uw donatie kunt u overmaken naar rekeningnummer 50.08.601 t.n.v.
Stichting Help Norma.

 

De Partij voor de Dieren staat achter Norma!

 

 

is belangeloos hofleverancier van bouw- en timmerhout voor het Universum.

 Ook AH Wassenaar draagt een steen bij!

 


Jolanda de Vos en Jurrit Visser hebben Norma belangeloos een houtkachel geschonken. Een geweldig cadeau, nu staat Norma’s Universum pas echt in vuur en vlam! Maar dan wel in de goede zin van het woord.

20 % voor Norma Besteld u bij Health Solution, dan doneert Health Solution 20% van uw aankoopbedrag aan Norma’s stichting! Bestelt u met de code Help Norma

De Friesland Post heeft in december bijna 910 euro voor Norma en haar Dieren ingezameld tijdens de verkoop van de Friesland Post in de Blokhuispoort!

                                                                                                                                                                                                  schenkt regelmatig honden- en kattenvoer. Norma’s dieren vinden het heerlijk!

 

 

september 2012 – uit Norma’s dagboek:
‘Deze lieve mevrouw wilde toch graag iets voor de dieren doen en heeft aangeboden het zand voor de bak wat extreem nodig is voor de winter die er aan komt te betalen. (…) Het verwonderlijke was dat haar huisje aan opknappen toe is en ze niet rijk is, maar haar geld liever aan dieren die het nodig hebben besteed dan aan haar eigen comfort. tja ik heb even gehuild gewoon van stillle dankbaarheid.’