Norma’s Boek

Norma’s boek is te bestellen bij norma, mail naar stormineenglaswater@msn.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aantal pagina’s: 264
NUR code: 320
ISBN: 9789044336658
Verschijningsdatum: februari 2013

u kunt Norma,s boek eenvoudig bestellen door een email te sturen naar stormineenglaswater@msn.com.

 

 

Norma’s universum

Op een klein, afgelegen boerderijtje heeft Norma haar eigen universum gecreƫerd, daar woont ze met haar honderden dieren. Slechts af en toe dringen er krachten uit de buitenwereld door en die beloven meestal weinig goeds.De wereld door de ogen van Norma is een fascinerend andere wereld. Norma kijkt, voelt en leeft anders. Haar levenshouding en levenswijsheid vormen een bron van inspiratie, haar spiritualiteit en eigenheid werken aanstekelijk en haar doorzettingsvermogen dwingt bewondering af.

Interviews

Annemarie Postma – In gesprek met haar Muze Norma Miedema: Voorjaar 2013 verschijnt haar boek. Dat gaan we natuurlijk massaal kopen! – Annemarie Postma, Your Way of Life, 17 oktober 2012.

Jessica Menheere & Norma Miedema

Jessica Menheere (1968) is schrijfster, goudsmid en fotografe. Ze schreef o.a. Gewoon bijzondere vrouwen met levensverhalen van dertigers en Ik ga op reis en laat achter, het levensverhaal van Simone Awhina.

Kijk voor meer informatie over Jessica Menheere ook eens op www.ministryofmessages.com

Norma Miedema (1967) is kunstenares en haar leven staat in het teken van het liefdevol opvangen en verzorgen van haar dieren. Zij schildert, beeldhouwt, schrijft en maakt theater.

Uitgever the House of Books https://thehouseofbooks.onlinetouch.nl/#/66