MISSIE

Norma Miedema

http://www.youtube.com/watch?v=rSrTRa1flMo&feature=youtu.be

Ik doe dit wat ik doe ( lees maar) omdat ik niet anders kan en niet anders wil, mijn leven word gekleurd en ingevuld door waar ik voor sta en in geloof.

Ik geloof in een heel en volmaakt leven samen met alles waar we mee samen zijn op de wereld, en verder nog dan dat. alles is één, of zou dat moeten zijn.

Niemand kan leven zonder lijden te veroorzaken, maar we kunnen het proberen, ik ben in staat me volledig op te offeren voor waar ik in geloof, en dat wil ik uitdragen, daarvoor deze site , en mijn verhaal, mijn leven is niet alleen van mij. het is van iedereen en alles. Mijn prive, is echter wel van mij alleen en graag zou ik willen dat mensen de hier graag een keertje komen kijken contact opnemen met mij via de site of email, er klimmen nu regelmatig mensen over het hek of erger nog ze maken het hek open, graag wil ik begrip voor het feit dat ook sommige van mijn dieren bang zijn voor mensen die ze niet kennen, ze zijn per slot niet zomaar bij me gekomen en hebben het nodige meegemaakt, daarom graag mailen van te voren of bellen dan kunnen we een afspraak maken! ook kan ik verwijzen naar de pagina norma in de media dat geeft een ruim beeld van hoe we hier leven en wonen!
Ik maak zo vaak ik kan een verslagje in mijn dagboek ( klik links in de kolom op dagboek), om jullie een beetje op de hoogte te houden wat er hier zoal gebeurt. Lief en leed, geluk en verdriet, aanwinst en verlies. En heel veel liefde.

mijn dagboek schrijf ik een aantal keren in de week, wie daar zomaar in valt voor de eerste keer kan soms vreemde dingen te lezen krijgen.
Mijn emailadres is: norma@normasuniversum.nl

Norma’s Universele Levenswerk

In Norma’s Universum is een kiem gelegd voor een Nieuw Bewustzijn
Nieuw Bewustzijn waarin alles wat leeft liefde en respect krijgt.
Een Nieuwe Wereld.
Een wereld waarin al wat is – mens, dier, planten en universum – verbonden is en elkaar voelt en respecteert.
Een wereld waarin vertrouwen, liefde en duurzaamheid hand in hand gaan.
Een wereld waar wonderen gebeuren, gegeven door het universum.
Een wereld die verder reikt dan Daar & Toen en Hier & Nu.
Dit is de passie van Norma. Norma woont, werkt & leeft op deze manier.
Al haar daden, vechtlust en offers staan in het teken van haar levenswerk.
Altijd vol vertrouwen in het Goede en de toekomst.

Edit

Copyright Norma Miedema